Skip to content

BECOME THE IT-HERO OF THE FUTURE.

Met het HBO IT Talents Program worden dromen werkelijkheid! 

Geef je carrière de boost met het HBO IT Talents Program en wordt IT-Hero. Wij zorgen voor de perfecte match tussen jullie, de IT-Talenten en onze lokale IT-bedrijven

‘Discover your strenghts!’ 

BEKIJK DE TEASER BROCHURE

WHAT TO EXPECT AS A TALENT?

IT is de ruggengraat van praktisch alle bedrijven over de hele wereld anno 2020. Technologische ontwikkelingen maken het ondenkbare mogelijk. Als je de gemiddelde mens vijftig jaar geleden zou vragen wat er vandaag de dag mogelijk zou zijn, had diegene dit nooit voor mogelijk gehouden. Dankzij gepassioneerde IT’ers maakt iedereen vandaag de dag gebruik van computers en het internet. Wat zou er over vijftig jaar mogelijk zijn qua technologie? Jij staat aan de grondvesten hiervan met het HBO IT Talents program. 

Door je uitzonderlijke talent op het mbo-4 Applicatie en Mediaontwikkelaar maakte je al het verschil en nu kan je direct groeien bij bedrijven die al iets bijdragen aan de wereld. Je komt te werken in een team die samen werken aan technologische ontwikkelingen om de bedrijfsprocessen te verbeteren en zelfs iets toe te voegen aan de maatschappij.  Kijk maar is naar onze huidige talenten van ons die bij Gasunie werken. Deze zijn nu druk bezig zijn met de energie-transitie van fossiele brandstoffen naar waterstof. Terwijl je ervaring opdoet met een echt team bij een tof bedrijf krijg je ook nog eens een volwaardig loon en wordt je studie volledig betaald. 

Wie wilt dit nou niet? Twijfel niet en wordt de IT-Hero van de toekomst! 

BECOME A TALENT

WHAT IS IN IT FOR ME AS A TALENT?

Gratis Bachelor, eigen samengesteld device en werkervaring 
Je komt binnen bij een bedrijf waarvan je zeker weet dat het van waarde is voor jouw ontwikkeling zonder dat je er zelf naar op zoek hoeft. Je werkt direct met een team, je studie wordt betaald, je krijgt een stevig loon en krijgt een budget om je eigen device samen te stellen! 

Leren binnen een bedrijf! 
Bij veel opleidingen moet je een vooraf samengesteld traject door met weinig vrijheid en doe je geen echte werkervaring op. Bij ons ligt dit net iets anders, je werkt namelijk direct in een team bij een bedrijf. Je leert om te gaan met een bepaalde bedrijfscultuur en in plaats van steeds wisselende klassen heb je een vast team. Op deze afdeling is er genoeg ruimte om de opdrachten voor je duale bachelor af te ronden. 

Geen schulden, maar cash! 
Het grootste voordeel hebben wij nog niet eens besproken en dat is het financiële plaatje. Waar normale studenten moeten lenen bij DUO, wordt voor jou de opleiding betaald en daarnaast omdat je bij een bedrijf al uren maakt krijg je maar liefst een loon van BEDRAG, dus hoezo arme student? Daarnaast krijg je ook een ruim budget om een eigen computer samen te stellen.

Alle voordelen van het HBO IT Talents Program op een rij: 

  • Je studie wordt betaald  
  • Geen schulden bij DUO  
  • Eigen samengesteld device  
  • Je wordt vakkundig begeleid 
  • Je doet werkervaring op tijdens je studie 
  • Mogelijkheid om studie sneller af te ronden  
  • Je vergroot je netwerk 

BECOME A TALENT

IT heeft een enorme potentie en wordt steeds onmisbaarder in het dagelijkse leven. Wij zoeken ze, jonge mensen met een enorme drive om deze basis voort te zetten en naar een hoger niveau te tillen. Ben jij een gedreven jonge IT’er die bereidt is om zich vol overgave te storten op het werk, en zich op alle vlakken binnen de IT-wereld probeert uit te dagen en die zich geneigd voelt om altijd topprestaties te leveren? Dan kan het wel eens zo zijn dat jij één van de nieuwe IT-Heroes kan worden van de noordelijke provincies.  

Het HBO IT Talents Program geeft alle vakspecialisten mbo-4 Applicatie en Mediaontwikelaar de kans en mogelijkheid om een deeltijdstudie hbo-development te volgen om zo een erkende hbo IT diploma te behalen.  

Grijp je talent aan en schrijf je in voor het HBO IT Talents Program: ‘The IT-future is in your power’ 

BECOME A TALENT

CONTACT US

Heb je een vraag over het HBO IT Talents Program? We helpen je graag verder. Bekijk eerst onze FAQ pagina of het onderwerp van jouw vraag er tussen staat. Heb je een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk antwoord.

Our Hero’s

Onze helden aan het woord over hun krachten, passies en ervaringen met het HBO IT Talents programma
Yoram

“Het HBO IT Talents Program biedt je zekerheid dat je werk hebt en kan studeren. Je doet ervaring op en breidt je arbeidskansen uit terwijl je studeert!”

Nathan

“Het HBO IT Talents Program wat Brainconsultant heeft opgestart is voor mij een belangrijk gedeelte van mijn zelfontplooiing, uitbereiding van mijn portfolio en netwerk
geweest”

Maurice

“Het HBO IT Talents Program is echt aan te raden, omdat je veel sneller kan gaan dan normaal. Want tegen de tijd dat je normaal gesproken klaar zou zijn met HBO, heb je nu een HBO diploma + 3-4 jaar werkervaring”

Joppe

“Ik zou het HBO IT Talents Program zeker aanraden als je gedreven en gemotiveerd bent om verder te komen in ICT”