Skip to content
Voor mbo-studenten

Getalenteerde developer studenten met een afgeronde MBO opleiding Applicatie- en Mediaontwikelaar niveau 4 in Groningen, Friesland en Drenthe. 

Aan het begin van het nieuwe schooljaar aan de deeltijdopleiding HBO-ICT voor developers. De duur van het programma is minimaal 2 jaar en maximaal 4 jaar. Het programma is gebaseerd op een looptijd van twee jaar, het einde van het programma kan zijn wanneer naar tevredenheid van opdrachtgever en kandidaat overgegaan wordt tot indiensttreding bij de opdrachtgever in Groningen, Friesland of Drenthe. Mocht blijken dat de match onvoldoende is, blijft de student een ‘HBO IT Talent’. 

De opdrachten zijn zeer divers. Wij zoeken naar een opdracht die het beste past bij jouw wensen. 

Je startsalaris zal plus minus liggen op de €2100,- bruto per maand.  

Als je start krijg je een bepaald budget, hiermee krijg je de vrijheid om je eigen device samen te stellen. 

Vanaf het begin krijg je een coach vanuit het programma toegewezen. Met deze coach heb je intensief contact, leeft met je mee en helpt waar nodig. Vanuit het programma zijn ervaren HR en IT Managers voor de deelnemers beschikbaar.

Met een agile aanpak vinden wekelijks coaching gesprekken plaats. Op diverse aspecten wordt de deelnemer begeleid.  

Je kan hier denken aan het persoonlijk ontwikkelingsplan, studiebegeleiding, opdrachtbegleiding, inervisiesessies en indien nodig maatwerk coaching. We staan voor openheid en transparantie en stralen dit naar de deelnemer uit. 

Zeker! De volledige opleidingskosten van de Hbo-opleiding worden vergoed, dit wel onder de voorwaarde dat je de opleiding succesvol afrondt! 

Onderdeel van het HBO IT Talents Program is een deeltijd IT developer opleiding in Groningen, Friesland en Drenthe – vier dagen werken en één dag studeren. 

Je wordt als student zijnde al gevolgd vanaf het tweede jaar van de opleiding. Daardoor hebben wij een goed beeld hoe jij ontwikkelt op de opleiding en tijdens de opdrachten bij de stageplekken. 

Voor clients

Elke deelnemer heeft de Mbo-opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar niveau 4 afgerond. 

Op dit moment werken wij vanuit Noord Nederland dus de developers komen uit Groningen, Drenthe en Friesland en in overleg met de kandidaat zijn andere locaties bespreekbaar.

De kandidaten zijn 32 uur per week beschikbaar, 8 uur per week zitten ze op school.

Onze jonge, vakspecialisten behoren tot de top van de opleiding mbo Applicatie- en Mediaontwikelaar. De kandidaten zijn opgeleid in diverse programmeertalen zoals JAVA, C#, HTML/CSS, SQL en Anroid/IOS. 

Het programma is gebaseerd op twee jaar. Zodra de deelnemer het programma succesvol doorlopen heeft, kan deze in dienst worden genomen. Het einde van het programma voor de opdrachtgever kan zijn wanneer naar tevredenheid van opdrachtgever en kandidaat overgegaan wordt tot indiensttreding bij opdrachtgever. 

Vanuit het HBO IT Talents Programm zijn ervaren HR en IT managers voor de developers uit Groningen, Friesland en Drenthe beschikbaar. Zij coachen de deelnemers bij de HBO opleiding en de opdracht die ze voor u uitvoeren. Met een Agile aanpak vinden wekelijkst coaching gesprekken plaats, waar ze op diverse aspecten worden begeleid (hard- en softskills) 

De tarieven zijn scherp in de IT-markt. Wij gaan uit van een All inclusive tarief vanaf €30,- per uur ex. Btw. 

Het is een All inclusive tarief:  De opleiding, trainingen, coaching, talentmanagement, reiskosten, salaris, werkgeverslasten en vakantiegeld. (Bij ziekte en/of vakantie worden er geen uren gefactureerd) zitten allemaal bij deze kosten inbegrepen. 

Onze kandidaten zijn de IT-talenten van de toekomst, dus zeer gedreven en leergierig. Ze staan open voor diverse soorten opdrachten. Verder kunnen ze bijgeschoold worden in de voor uw organisatie relevante talen en technieken. 

Groningen, Friesland en Drenthe zijn raak aan developers dus dit is uiteraard mogelijk. Dit heeft zelfs onze voorkeur, zodat de deelnemer elkaar kunnen versterken. 

Wij hebben meerdere specialiteiten, waarin we ons onderscheiden van de rest. Er zal maatwerk scouting en werving & selectie in nauwe samenwerking met de samenwerkende mbo-scholen worden verricht. Tevens zal de opleiding en de trainingen van de IT-talenten in de puntjes worden verzorgd gedurende het hele traject. 

Samen met jou als client kijken we naar de ambitie van de kandidaat, voorkeur voor ontwikkelrichting en cultuurmatch. Jij als client, kan het beste aangeven wat de cultuur, wat de (technische) plannen zijn en welke vooruitzichten geboden kunnen worden.