Skip to content

Op zoek naar jonge developers en programmeurs voor jouw bedrijf?

Het HBO IT Talents Program biedt de oplossing! 

Sluit je aan bij HBO IT Talents Program en wij zorgen ervoor dat jij het ideale IT-talent aan boord krijgt binnen jouw organisatie. Samen zorgen wij ervoor dat de aanstormende IT-talenten in de noordelijke provincies zich kunnen ontplooien en het gebrek ervan kunnen opvangen.

‘The IT-future is in your power’

BECOME A CLIENT BROCHURE

WHAT TO EXPECT AS A CLIENT?

IT vormt de onmisbare basis voor elke gedreven organisatie. De technologie maakt het ondenkbare mogelijk. Innovaties waarvan we dachten dat ze onmogelijk zouden zijn, zijn nu de normaalste zaak van de wereld. Hoe zorg jij er dan voor om als organisatie met deze veranderde wereld mee te gaan? Daar is een simpel antwoord op, namelijk met het HBO IT Talents Program. Onze HBO IT Talents zijn de oplossing voor het tekort aan developers en programmeurs. Wij zorgen ervoor dat hoe groot je ook als organisatie bent naar een hoger lever kan groeien. 

Onze talenten hebben met topprestaties hun opleiding mbo-4 Applicatie en Mediaontwikelaar afgerond en worden geselecteerd op ambitie en talent. Deze jonge HBO IT Talents hebben een nieuwe kijk, beschikken up-to-date kennis en zijn zeer gedreven om vooruitgang te boeken binnen de IT-wereld. Wij verdiepen ons in jou als opdrachtgever en zoeken de perfecte match voor jouw bedrijf! 

BECOME A CLIENT

WHAT IS IN IT FOR ME AS A CLIENT?

In het HBO IT Talents Program leiden wij afgestudeerde mbo’ers van de opleiding Applicatie -en Mediaontwikelaar niveau 4 op tot volleerde IT’ers op Hbo-niveau. Nu zal je wel denken… Wat hebben wij hier aan, wat zijn dan de voordelen?

Maatwerk scouting, werving & selectie 
Je haalt iemand in huis, van wie je zeker weet dat hij of zij van waarde is voor jouw bedrijf. Zonder dat je er zelf naar op zoek hoeft. Alle deelnemers zijn in nauwe samenwerking met docenten van Alfa-College ICT opleidingen op talent geselecteerd. Daardoor hebben we een goed beeld gecreëerd hoe de kandidaat zich ontwikkelt op de opleiding. Hierdoor kennen wij onze talenten door en door. Wij maken de perfecte match dan niet alleen op technische skills, maar ook op social skills.

Opleidingen en training van talenten
Alle HBO IT Talents zijn leergierig en willen zich verder ontwikkelen. Hiervoor starten ze de deeltijdopleiding HBO-development aangevuld met specifieke trainingen die nodig zijn om de juiste resultaten te kunnen boeken bij jouw als opdrachtgever.

Skill heroes, het landelijk platform van de best of the best!
Vanuit HBO IT Talents werken we met zeer ervaren HR-managers, coaches en Software Engineering Mangers. Hiermee borgen we dat de talenten op alle vlakken begeleiding krijg gedurende het traject. Dit doen we intensief en middels een persoonlijk ontwikkelplan, intervisie en jouw feedback als opdrachtgever.

Alle voordelen van het HBO-IT Talent Program in een notendop: 

  • Je haalt iemand in huis, van wie je zeker weet dat hij of zij van waarde is voor jouw bedrijf 
  • Intensieve begeleiding en coaching vanuit het HBO IT Talents Program 
  • Je vergroot de kans dat talenten uit de noordelijke provincies hier ook daadwerkelijk actief blijven na hun studie 
  • Je haalt een toekomstige IT-Professional in huis, waardoor de kans om als bedrijf mogelijk te groeien aanzienlijk wordt verhoogd 
  • Ieder bedrijf, zowel groot als klein komt in aanmerking om een aanstormend lokaal IT-Talent binnen te halen 
  • Oplossing voor het tekort aan programmeurs en developers 
  • Wij zoeken de perfecte match! Dus je bespaart een hoop HR-kosten. 
  • Efficiënte processen, lage overheadkosten en scherpe prijzen. 

BECOME A TALENT

Van kleine bedrijven die door één persoon worden gerund tot grote multinationals, het belang van informatietechnologie (IT) in elke zakelijke omgeving is duidelijk. Computertechnologie wordt in de hele bedrijfswereld op elke afdeling gebruikt en is van vitaal belang geworden voor de bedrijfsvoering in de moderne wereld.  

We weten hoe belangrijk het is dat het juiste talent op de juiste plaats terechtkomt. Naast opleiding en specialisatie houden we daarom altijd rekening met de talenkennis en persoonlijke ambities van onze professionals. Zo zorgen wij ervoor dat jij, hoe groot of hoe klein je bedrijf ook is het juist IT-Talent krijgt. Twijfel niet en wordt client!

The IT-Future is in your power! 

BECOME A CLIENT

CONTACT US

Heb je een vraag over het HBO IT Talents Program? We helpen je graag verder. Bekijk eerst onze FAQ pagina of het onderwerp van jouw vraag er tussen staat. Heb je een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk antwoord.

GasUnie

Symbiotic

KPN