Skip to content

Brainconsultant on tour

19 maart 2019 zijn we met het gehele team van Brainconsultant naar de Haagse vestiging van KPN gegaan. Met als doel interviews op te nemen met de kandidaten die aan het HBO IT Talents Program deelnemen. Daarnaast hebben we ook leidinggevenden gefilmd om te kijken hoe het programma aan beide kanten bevalt.

Roadtrip

In Groningen begon de dag met de voorbereiding van al het equipment en de laatste puntjes op de i. Rond 15:00 konden we aan onze roadtrip beginnen. Dankzij de navigatie skills van Yoram en Matthijs hebben we meerdere files kunnen omzeilen om zo een uur eerder op locatie aan te komen. Tijdens deze reis werden we vermaakt door foute nummers van alle genres en era.

Voorbereidingen in het hotel

Eenmaal aangekomen in het hotel en alle spullen uitgepakt te hebben begonnen we aan onze zoektocht naar een Italiaans restaurant (wat een hele klus bleek te zijn). Eenmaal gevonden konden we genieten van heerlijk eten onder het genot van een paar drankjes. Kortom een gezellige afsluiting van onze 1e dag.

KPN Film shoot

Woensdag om 09:30 scherp begonnen we aan ons ontbijt, waarna we ons begaven naar de KPN-vestiging in Den Haag. Een hartelijk ontvangst, waarna we konden beginnen met de installatie van onze set-up voor het filmen. De opnames begonnen met onze HBO IT Talents Maurice en Joppe. Vervolgens de interviews met de Scrum Master, Product Owner en Tech Lead. Stay tuned voor de interviews.

Terugreis

Hierop konden we beginnen aan onze reis terug naar het Hoge Noorden (natuurlijk hebben we op de terugreis ook weer kunnen genieten van de foute nummers). Kortom een geslaagde dag filmen en veel gezelligheid! We kijken nu al uit naar de volgende “Brainconsultant on tour”.


Geplaatst in KPN

One thought on “Brainconsultant on tour

  1. Right here is the perfect webpage for anybody who wishes to understand this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I really will need toÖHaHa). You definitely put a fresh spin on a subject which has been written about for decades. Wonderful stuff, just excellent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *