Skip to content

IT Noord-Nederland: GRIJP JE KANS!

Efficiënter werken door de juiste IT-werknemers aan te nemen


Bent u op zoek naar IT-werknemers in Noord-Nederland met de skills en kwaliteit van HBO studenten, maar kunt u deze niet vinden? Dit is natuurlijk een nadelige situatie voor uw bedrijf. Een probleemscenario zou kunnen zijn dat uw senior developer tijd verliest door medior taken op zich te nemen. Hierdoor worden taken welke echt van belang zijn voor het project waar uw bedrijf mee bezig is niet in het gewenste tijdsplan uitgevoerd.

”The longer it takes to develop, the less likely it is to launch.”
Jason Fried, CEO of Basecamp

Het zou in deze situatie voor u van belang zijn om HBO IT Talents in dienst te nemen. Zij zijn instaat om uw bedrijf op de nodige vlakken te ondersteunen. Uw bedrijf wordt voorzien van geselecteerde mbo-vakspecialisten welke beginnen aan een deeltijd hbo-opleiding. Deze MBO-4 vakspecialisten beschikken onder andere kennis over PHP, Java, C# en Laravel. Door de praktische kennis welke zij beschikken zijn zij direct inzetbaar en kunnen gaandeweg steeds meer taken op zich nemen.

 

Noord Nederland IT

U kunt bij ons al voor een start tarief van 30 euro per uur één van onze HBO IT Talents inhuren, dit bedrag is inclusief schoolkosten, collegegeld, reiskosten en salaris. Na 2 jaar kunt u deze studenten kosteloos overnemen als u dit wenst.

Meer weten over de ervaringen van onze huidige opdrachtgevers met de IT-talenten? Bekijk dan eens de clients page, hier hebben we ze aan het woord gelaten over de krachten, passies en ervaringen die zij hebben met het HBO IT Talents Program!

Heb je een andere vraag over het HBO IT Talents Program? We helpen je graag verder. Bekijk eerst onze FAQ pagina of het onderwerp van jouw vraag er tussen staat. Heb je een andere vraag? Twijfel niet en neem contact op via het contactformulier!

Artikel about: IT Noord-Nederland