Skip to content

Yoram Spee 

Hi toekomstige IT-heroes! Ik ben Yoram Spee en volg op dit moment HBO-ICT deeltijd in de richting Software Engineering. Vier dagen per week ben ik bij Symbiotic te vinden en daarnaast één dag naar NHL Stenden te Leeuwarden. Binnen het bedrijf werk ik als junior developer. Ik help en denk mee in het ontwikkelingen van applicaties.  

Symbiotic zelf is een bedrijf wat zich richt op het ondersteunen van Agile methodieken. Daarbij helpt Symbiotic bij visie- en strategievorming, het ondersteunen van Agile portfolio management en het trainen van scrum teams. Onder Symbiotic valt ook poweredbyMEntor. Mentor is een cursus management platform en biedt een omgeving waar overzichtelijk trainingen en cursussen kunnen worden getoond op eigen website of die van een samenwerkende partij.  

Het werk-leer traject bevalt mij hierbij goed, vooral bij NHL Stenden is dit goed ingericht. Je maakt opdrachten die passen bij het bedrijf waar je werkt, je maakt niets voor niks. Je bent bezig voor school terwijl je aan het werk bent. Dit is voor mij een ideale situatie, omdat je werkend veel leert en daarbij schoolopdrachten kan afvinken.

Yoram Spee

Mijn expertise ligt bij het programmeren in Django Python, een framework van Python. Je ontwerpt, realiseert, test, onderhoud en documenteert (nieuwe) functionaliteiten en daarnaast werk je aan verbeteringen van bestaande applicaties. Als hoofddoel heb ik gesteld om een professional te worden in het vakgebied. Daarnaast staat er hoog in het vaandel om de opleiding in vier jaar af te ronden.   

Het contact met Symbiotic is erg goed. De opdrachtgever is erg betrokken en ondersteunt waar nodig. Omdat ik ook goed begeleid word vanuit NHL Stenden en HBO IT Talents Program raad ik het programma zeker aan! Als je net je mbo-opleiding hebt afgerond zijn je arbeidskansen niet heel uitgebreid. Het HBO IT Talent Program biedt je zekerheid dat je werk hebt en kan studeren. Je doet ervaring op en breidt je arbeidskansen uit terwijl je studeert! 

Yoram Spee, Junior developer

Become a client like Yoram