Nathan Frissen

Hi! Mijn naam is Nathan Frissen en ik volg op dit moment het HBO IT Talents Program. Tijdens mijn studie wilde ik graag relevante werkervaring opdoen bij een bedrijf dat zo goed mogelijk aansluit op mijn gestelde doelen.  Eén van mijn doelen was het opdoen van praktijkkennis bij een groot, professioneel bedrijf en daarmee het uitbouwen van mijn portfolio met grootschalige, belangrijke projecten.   

Via het HBO-IT Talent Program van Brainconsultant worden die doelen waargemaakt. Bij het grote telecombedrijf KPN ben ik werkzaam als Fullstack Engineer. Ik ben allround en pak dingen aan waar en wanneer dat nodig is. Mijn expertise ligt hier dan voornamelijk bij Python (Django) en Javascript (Vue). Mijn werkzaamheden binnen het bedrijf zijn inclusief, maar niet beperkt tot de development van backend en front-end, het dockerizen van (delen van) het project, CI/CD integration en het maken van E2E testcases. 

Het contact met KPN kan als zeer goed worden omschreven, dankzij de SCRUM-methodiek zijn er elke dag overlegmomenten met het gehele team.Alhoewel KPN natuurlijk een immens en professioneel bedrijf is, heeft het eerlijke en relaxte werksfeer.   

Nathan Frissen

Het HBO IT Talent Program wat Brainconsultant heeft opgestart is voor mij een belangrijk gedeelte van mijn zelfontplooiing, uitbereiding van mijn portfolio en netwerk geweest

Als je je écht gedreven voelt om een serieuze, succesvolle software engineer te worden, dan is deelnemen aan het HBO-IT Talent Program een van de beste kickstarts als MBO’er om dat doel te bereiken  

 Het contact met Brainconsultant loopt altijd uitstekend. Het HBO IT Talent Program wat ze hebben opgestart is voor mij een belangrijk gedeelte van mijn zelfontplooiing, uitbereiding van mijn portfolio en netwerk geweest. Brainconsultant is een bedrijf dat instaat voor jouw geluk en ontwikkeling, dit heeft zich in het afgelopen jaar dubbel en dwars bewezen.

Nathan Frissen, Full Stack Engineer 

become a talent like Nathan