Bent u klaar voor de onboarding van IT-Talent?

Het HBO IT Talents Program: Waar gratis ook echt gratis is!

Wij willen dat zowel het IT-talent, als het bedrijf waarde in elkaar zien! Daarom bieden wij de talenten een maand kosteloos en vrijblijvend aan. Op deze manier kunnen beide partijen elkaar leren kennen, wat tot nu toe resulteerde tot een waardevolle band tussen de IT-ers en de gerenommeerde bedrijven zoals, KPN en de Gasunie.

Bij het HBO IT Talents Program selecteren wij de meest talentvolle afgestudeerde studenten van de opleiding applicatie ontwikkelaar en beheer niveau 4!

Deze jongens en meiden zijn leergierig, getalenteerd en beginnen direct aan een duale HBO-ICT opleiding. Door hen bij u onder te brengen lossen wij het personeelstekort in de IT op en stimuleren wij de groei van uw bedrijf!

Meer weten over ons programma? Bel gerust via de onderstaande knop, dan vertellen wij alle ins- en outs over dit geweldige programma!

WAT LEVERT HET MIJ OP?

In het HBO IT Talents Program leiden wij afgestudeerde mbo’ers van de opleiding Applicatie -en Mediaontwikelaar niveau 4 op tot volleerde IT’ers op Hbo-niveau. Nu zal je wel denken… Wat hebben wij hier aan, wat zijn dan de voordelen?

Alle voordelen van het HBO-IT Talent Program in een notendop: 

  • Je haalt iemand in huis, van wie je zeker weet dat hij of zij van waarde is voor jouw bedrijf 
  • Intensieve begeleiding en coaching vanuit het HBO IT Talents Program 
  • Je vergroot de kans dat talenten uit de noordelijke provincies hier ook daadwerkelijk actief blijven na hun studie 
  • Je haalt een toekomstige IT-Professional in huis, waardoor de kans om als bedrijf mogelijk te groeien aanzienlijk wordt verhoogd 
  • Ieder bedrijf, zowel groot als klein komt in aanmerking om een aanstormend lokaal IT-Talent binnen te halen 
  • Oplossing voor het tekort aan programmeurs en developers 
  • Wij zoeken de perfecte match! Dus je bespaart een hoop HR-kosten. 
  • Efficiënte processen, lage overheadkosten en scherpe prijzen. 

WE HEBBEN NOG DRIE TALENTEN OP DE BANK

Benieuwd welke jongens al op hun plek terecht zijn gekomen en hoe zij het programma ervaren? Lees hieronder verder.

YORAM

Yoram

"Het HBO IT Talents Program biedt je zekerheid dat je werk hebt en kan studeren. Je doet ervaring op en breidt je arbeidskansen uit terwijl je studeert!"

Lees meer

Nathan

"Het HBO IT Talents Program wat Brainconsultant heeft opgestart is voor mij een belangrijk gedeelte van mijn zelfontplooiing, uitbereiding van mijn portfolio en netwerk
geweest"

Lees meer

Maurice

"Het HBO IT Talents Program is echt aan te raden, omdat je veel sneller kan gaan dan normaal. Want tegen de tijd dat je normaal gesproken klaar zou zijn met HBO, heb je nu een HBO diploma + 3-4 jaar werkervaring"

Lees meer

Deze bedrijven gingen u voor!

Lees hier interviews met leidinggevenden van de talenten  bij de bedrijven waar zij hun talent tonen.

NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag over het HBO IT Talents Program? We helpen je graag verder. Bekijk eerst onze FAQ pagina of het onderwerp van jouw vraag er tussen staat. Heb je een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk antwoord.